Българска асоциация „Биопродукти“ отчете дейността си и избра нов управителен съвет

4 ноември 2017
Коментари 0
Производител на: Новини
4 ноември 2017, Коментари 0

На своето годишно отчетно-изборно събрание, проведено в Панагюрище на 3 ноември, членовете на Българска асоциация „Биопродукти“ отчетоха  дейността от септември 2016 г. до октомври 2017 г., както  и изпълнението на годишните задачи, приети с Плана за работа на Асоциацията и много други допълнителни дейности и събития, организирани и проведени от БАБ през последната година.

Obshto sabranie_BAB1Obshto sabranie_BAB

 

 

 

 

 

 

 

 

На общото събрание беше отчетено, че през последните 2 години броят на биопроизводителите, които заявяват желание да станат част от Българска асоциация „Биопродукти“ нараства. Обсъдени и приети бяха кандидатурите на нови членове на БАБ.

На своя годишен форум членовете на БАБ обсъдиха и предстоящи, важни за сектора на биопроизводството, теми, които влязоха в Плана за работа на Асоциацията.

obshtf

 

След приемането на отчетите за работата на БАБ през последната година беше избран и нов управителен съвет. Начело на браншовата организация на биопроизводителите за още един мандат остава Албена Симеонова. В новото ръководство бяха преизбрани Веселина Ралчева и Милен Стоянов. Новите членове на УС на БАБ са двама млади биофермери – Сузана Петрова и Дойчин Ганев.

ks

 

 

 

 

Председател на новия контролен съвет на асоциацията е Веселин Цветков, като в работата ще му помагат Надя Петкова и Павлин Пантов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *