Едногодишна дейност отчита БАБ на общо събрание в Панагюрище

25 септември 2017
Коментари 0

Производител на: Новини
25 септември 2017, Коментари 0

На 3 ноември 2017 г. в Панагюрище ще се проведе общо събрание на Българска асоциация „Биопродукти“. На форума ще бъде представен, обсъден и гласуван отчетът за работата на управителния съвет на БАБ за периода от септември 2016 г. до октомври 2017 г. УС ще отчете изпълнението на годишните задачи, приети с Плана за работа на Асоциацията, така и на много други допълнителни дейности и събития, организирани и проведени от БАБ през последната година.

Стремежът на УС на БАБ винаги е да бъде в помощ на членовете на Асоциацията, да реагира бързо, адекватно, компетентно и настоятелно по повод различни проблеми, предизвикани от неочаквани промени в нормативната уредба и т.н.

През последните 2 години броят на биопроизводителите, които заявяват желание да станат част от Българска асоциация „Биопродукти“ нараства. Мандатната комисия на браншовата организация ще представи по време на общото събрание детайлна информация по темата.

На своя годишен форум членовете на БАБ ще обсъдят и предстоящи, важни за сектора на биопроизводството, теми, които да бъдат заложени в Плана за работа на Асоциацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *